Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schilders exposeren in Tapijtmuseum

Geplaatst op: 27 maart 2019

Op woensdag 17 april, om 20 uur, opent schildergezelschap “ ’t wörd altied wat” een expositie in het Tapijtmuseum in Genemuiden. 
Vanaf die avond zijn tijdens de openingsuren van het museum aan de Klaas Bentinkstraat 2a, schilderijen te zien van Geke van Dalfsen, Marry Bekendam, Jenny Henniphof, Gerard Slont, Jan Blom, Gerrit van Bruggen en Gertjan Prins.
Diverse onderwerpen en schilderstijlen zullen op de expositie te zien zijn, van figuratief tot abstract, van landschappen en stadsgezichten tot portretten; welhaast ieder genre zal op de expositie te bewonderen zijn.
Iedereen

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500