Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Het wordt serieus voor de Trompstraat

Geplaatst op: 29 maart 2019

De spanning neemt toe voor de omwonenden van het plein bij de Trompstraat. Het plan voor het vergroenen van het betonplein is in de smaak gevallen van de jury van de ‘groenste straat van Overijssel’. Negen straten zijn nog in de race voor in totaal drie keer twintigduizend euro. Op donderdag 11 april worden die drie gelukkige straten aangewezen.

Bewoners maakten een plan voor het ‘fantasia plaza’, dat van het plein een aantrekkelijk gebied moet maken. Onlangs kwam de jury naar Genemuiden om de plannen te bekijken. En dat was niet voor niets, zo blijkt nu. De finale is in Nijverdal.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500