Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ondernemers stellen subsidie Overijssel veilig

Geplaatst op: 29 maart 2019

Ondernemers van OK Genemuiden brengen gezamenlijk 40.000 euro op, zodat met steun van gemeente en provincie uiteindelijk 220.000 euro beschikbaar is voor de thema’s profilering, duurzaamheid en circulaire economie.  Dat hebben de ondernemers donderdag besloten tijdens de ledenvergadering.

Deze subsidieaanvraag vloeit voort uit het predicaat topwerklocatie dat Genemuiden en Hasselt vorig jaar van de provincie Overijssel hebben ontvangen. De provincie stelde een cofinanciering van 40.000 euro door het bedrijfsleven als voorwaarde. Aan die voorwaarde is tijdens de ledenvergadering voldaan.

De leden werden tijdens de ledenvergadering ook door de burgemeester bijgepraat over de uitbreidingsplannen en het nieuwe parkeerbeleid op het industrieterrein. Na de pauze genoot het gezelschap van een inspirerende en humorvolle presentatie van managementgoeroe Jos Burgers. Zijn boodschap luidde: fans maken van klanten, duurder worden en vooral nadenken over welke klanten je níet wilt hebben. De Ondernemerskring blikt terug op een succesvolle avond en hoopt in 2019 met diverse evenementen, waaronder een ‘Grande OK Tour’ en jubileumavond, haar 25-jarig jubileum verder te vieren.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Ondernemers stellen subsidie Overijssel veilig

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500