Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prijzen voor de Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 31 maart 2019

Afgelopen weekend gingen er weer verschillende Zwartewaterruiters op pad naar diverse concoursen in de regio. Shania van Dijk kwam met James Bont aan start in Vollenhove. In de klasse B categorie D/E reden ze 2 nette proeven en behaalde hiermee in de eerste proef 196 punten en een 4e plaats. In de tweede proef kregen zij 191 punten en werden daarmee 5e.

In de klasse M1 kwamen Briëtt Breman met Coco aan start. Met 183 punten kregen zij een 2e prijs. In Kampen werd een dressuur wedstrijd voor paarden georganiseerd, Erika Henniphof met Enouk kwamen voor het eerst van start in de klasse M2. Ze reden tweemaal een goede proef en dit werd door de jury beloond met een 1e prijs in de eerste proef met 204 punten. In de tweede proef kregen ze maar liefst 207 punten en een 2e prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500