Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mannenkoor Steenwijk in Staphorst

Geplaatst op: 5 april 2019

Zaterdag 13 april 2019 hoopt Stichting Zangavond Staphorst al weer haar laatste koor- en samenzangavond van het seizoen 2018-2019 te organiseren. Naast het Christelijk mannenkoor Steenwijk, zullen solist en musici de avond begeleiden.

Het Christelijk mannenkoor Steenwijk is geen onbekende. Na een geslaagd optreden in het vorige seizoen, zal dit koor wederom een avond begeleiden. Dit ervaren koor, opgericht in 1946 telt ongeveer 65 leden en staat onder leiding van Marco Hoorn uit Urk. Deze muzikale duizendpoot is naast dirigent ook actief als musicus en zingt zelf ook in het trio “At Once”. Op deze avond zal Marco tevens een solo partij verzorgen.

Naast eigen optredens heeft het koor ook opgetreden met grote solisten zoals Ernst Daniël Smit, Vicky Brown en Jan Vayne. Een veelzijdig koor dat inmiddels ook een aantal CD’s heeft opgenomen.

Naast koor en solist is er muzikale begeleiding op orgel door Arjan Kroes, op piano door Hans van Dongen, op trompet door Marieke Kroes en op bugel door Sabina Kroes. Het kort gesproken wordt verzorgd door Willem Voogd.

Een mooie combinatie waarmee de stichting het seizoen 2018/2019 succesvol hoopt af te sluiten.

Deze koor- en samenzangavond op zaterdag 13 april 2019 van de stichting Zangavond Staphorst zal gehouden worden in:

Locatie:          Kerkgebouw De Bron

Churchilllaan 2

Staphorst

Aanvang:       19.00 uur (kerk open om 18.30 uur)

Entree:          € 5.00 p.p. (kinderen tot 12 jaar vrij)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500