Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Obstaclerun tijdens de Koningsspelen

Geplaatst op: 5 april 2019

De Survivalbrothers organiseren op 26 april in samenwerking met de Maarten Lutherschool en Navaliaburcht outdoorsports een obstaclerun clinic tijdens de koningsspelen. Op en rond de BMX-baan kan de jeugd weer een uitdagend parcours verwachten. “Dit jaar hebben we een speciale ‘Gaellemuniger’ hindernis toegevoegd aan het geheel. Samenwerken is dan ook van groot belang, want opgeven is geen optie”, aldus de brothers.

De opbrengst van de sponsorloop gaat ook dit jaar weer naar goede doelen, waaronder het Nederlands Kanker Instituut Antoni van Leeuwenhoek.  Voor de jeugd vanaf 6 jaar (onder begeleiding van een volwassene) is er de mogelijkheid om ’s middags al hun spiergroepen te activeren door deel te nemen, en de uitdaging aan te gaan om alle obstakels te bedwingen voor het goede doel.

Aanmelden via www.survivalbrothers.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500