Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Flier en Roeland rijden in de prijzen

Geplaatst op: 7 april 2019

Zowel Alène Roeland als Janine Flier wisten prijzen te bemachtigen in hun eigen discipline. In Olst kwam Alène Roeland aan start met haar paard Jasmijn. Zij sprongen een mooi parcours in de klasse L en behaalden een 2e prijs.

Janine Flier reed in Hierden met haar paard Harley twee proeven in de klasse Z1. Met 222,5 en 225,5 punten wonnen zij de beide proeven. Met dit resultaat en het resultaat van een voorafgaande wedstrijd waar ze ook tweemaal wonnen, mocht de combinatie aan start komen in de finale. Ondanks een dure fout die Flier op haar geweten had tijdens de finaleproef, behaalde de combinatie een knappe 5e plaats in een deelnemersveld van 21 combinaties.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500