Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

In memoriam Harm van Wendel

Geplaatst op: 9 april 2019

Genemuiden Actueel ontving maandagavond het verdrietige nieuws dat Harm van Wendel is overleden. Hij overleed in het ziekenhuis aan de gevolgen van een hartstilstand. Harm heeft de afgelopen jaren veel betekend voor onze website.

Samen met broer Jan was Harm van Wendel de grondlegger van het huidige VWC. Ze bouwden een bedrijf dat begon aan huis uit tot een onderneming met vestigingen in Genemuiden en Kampen. Recent nam de volgende generatie het bedrijf over. Harm zat nog vol plannen voor de toekomst.

Willem Timmerman benaderde Harm ooit voor de bouw van een nieuwe website voor Genemuiden Actueel. Sindsdien deed Harm veel werk op de achtergrond en was hij altijd bereikbaar voor technische calamiteiten en werkzaamheden aan de website. Met zijn kennis heeft Harm veel voor Genemuiden Actueel betekent. Bovendien herinneren wij hem als een vriendelijke, humorvolle man die altijd klaar stond om te helpen.

Wij wensen zijn gezin en familie veel sterkte bij het dragen van dit grote verlies.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500