Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Waterschap neemt ‘stedelijk water’ over

Geplaatst op: 9 april 2019

Met het zetten van de handtekening door wethouder Maarten Slingerland (gemeente Zwartewaterland) en bestuurder Hans Pereboom (Waterschap Drents Overijsselse Delta) is de overname van het beheer en onderhoud van het stedelijk water van gemeente naar waterschap officieel vastgelegd. Beide organisaties zijn het erover eens dat het logisch is om de ‘waterwerkzaamheden’ bij één organisatie neer te leggen.

Voor het water in Genemuiden, Zwartsluis en Hasselt geldt dat Waterschap Drents Overijsselse Delta voortaan het beheer en onderhoud uitvoert. Denk hierbij aan maai- en baggerwerkzaamheden, maar ook aan het verwijderen van waterplanten, riet, takken en vuil voor een goede aan- en afvoer van water.
Voor vragen, opmerkingen of klachten over het waterbeheer kunnen inwoners contact opnemen met het waterschap via 088 – 233 1200 of info@wdodelta.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500