Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Berend en Jeannette mogen Iran niet in

Geplaatst op: 11 april 2019

“Change of plans…”, melden Berend en Jeannette Siebert op de app Polarbears. Het motorrijdende echtpaar uit Genemuiden is bezig aan de zogenoemde zijderoute richting Japan, maar werd donderdag geweigerd bij de Iraanse grens. Motoren van boven de 250 CC mogen sinds 23 dagen de grens niet meer over, zo ontdekten ze.

Dat betekent dat ze nu moeten kiezen voor een boottocht naar Kazachstan of een route langs de Kaspische Zee. Berend en Jeannette vertrokken eind maart uit Genemuiden en kwamen via Duitsland, Italië en Griekenland in Turkije. Via Georgië kwamen ze aan in Azerbeidjan. Daar moeten ze nu een beslissing nemen over een vervolg van de route, nu de doortocht door Iran geen optie blijkt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Berend en Jeannette mogen Iran niet in

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500