Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Beroepen centraal bij project Eben-Haëzerschool

Geplaatst op: 11 april 2019

Op 10 april sloot de Eben-Haëzerschool het thema beroepen af. Het aantal bezoekers op de ‘jobmarket’ was superhoog. De kinderen toonden zich ware ambassadeurs van hun school. Met hun van ‘mond tot mond reclame’ trokken ze vele ouders en andere belangstellenden naar hun expositie.

Er viel dan ook veel te bewonderen, van bakker tot grenswachter en van boer tot piloot. Verschillende varende en hulpverlenende beroepen ontbraken ook niet. De vele excursies en gastdocenten tijdens het project zorgden voor levendige en onvergetelijke onderwijsdagen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500