Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ervaren trainer moet Sportclub ‘redden’

Geplaatst op: 11 april 2019

Jan de Jonge moet Sportclub Genemuiden in de hoofdklasse zien te houden. De ervaren trainer heeft veel ervaring in het betaalde voetbal. Na de zomer wordt hij hoofdtrainer van De Treffers. Hij speelde onder meer voor FC Groningen, SC Heerenveen en FC Emmen.

Als trainer was De Jonge actief voor FC Emmen als hoofd jeugdopleidingen, later als hoofdcoach en/of assistent trainer voor FC Emmen, SC Heerenveen, De Graafschap, Heracles Almelo,Nea Salamina Famagusta, vfl Bochum, FC Twente en als laatste bij het turkse Eskisehirspor.

De 55=jarige Drent moet de selectie van SC Genemuiden behoeden van een verdere daling op de ranglijst en de neerwaartse tendens zien om te buigen met als resultaat punten en de juiste teamspirit.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500