Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Fantastisch nieuws’ voor WaterMuzeFestival

Geplaatst op: 11 april 2019

WaterMuzeFestival in Zwartsluis heeft een subsidie van 3500 euro gekregen van het VSB Fonds. Voorzitter Ivo Eenkhoorn hoorde dat goede nieuws onlangs op het We Doen het Samen Festival in Amersfoort. “Fantastisch: hiermee kunnen we het muziek- en theaterprogramma verder invullen”, aldus de organisator.

De organisatie van het Sluziger festival had een subsidieaanvraag ingediend bij het VSB Fonds. Dat is een fonds dat onder meer projecten steunt die ‘actief burgerschap’ versterken Bij het festival in Amersfoort kon het WaterMuzeFestival zichzelf presenteren. Na afloop bleek dat die aanwezigheid een mooi bedrag opleverde. Dit in het kader van het nieuwe initiatief ‘Donatie op Locatie’ van het VSB Fonds.

WaterMuzeFestival heeft voor de komende editie van 6 juli het programma grotendeels rond. Het sterk aan de weg timmerende Son Mieux is dit jaar de hoofdact. Daarnaast heeft het festival veel aanstormend talent geboekt. Met het omlijstende programma van theater, kinderactiviteiten en een gevarieerd culinair aanbod is WaterMuzeFestival bij uitstek het ‘festival voor het hele gezin’.

Meer informatie en kaartverkoop via www.watermuzefestival.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500