Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gratis WiFi op belangrijke openbare plekken

Geplaatst op: 11 april 2019

Gratis WiFi op belangrijke plekken in Zwartewaterland. Dat voorstel deden ChristenUnie, BGZ, PvdA en VVD donderdagavond tijdens de raadsvergadering. De Europese Unie heeft dat streven, en de partijen willen daaraan gehoor geven. Voor de aanschaf van de apparatuur en de installatie van de internettoegangspunten is een Europese subsidie beschikbaar.

De kosten voor het internetabonnement komen wel voor de gemeente zelf. Het college heeft nu de opdracht gekregen om te inventariseren waar gratis WiFi kan worden aangeboden en de subsidie aan te vragen. Uiterlijk 31 december moet het college een voorstel doen, voorzien van de kosten voor de gemeente die ermee gemoeid zijn.

De hele raad steunde het plan.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500