Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook ‘andere’ exposities in Tapijtmuseum

Geplaatst op: 11 april 2019

In de komende tijd zullen in het Tapijtmuseum exposities georganiseerd worden. Het is de bedoeling dat naast wat er normaal te zien en te horen is over de Genemuider vloerbedekkingsindustrie, ook wat “anders” te zien is.

Bestuurslid Hans Mateboer: “Wij hebben in de Ontvangstruimte prachtige mogelijkheden om allerlei tentoonstellingen te houden. Door als museum wat meer te bieden  wordt een bezoek aan het Tapijtmuseum nog aantrekkelijker.”

Schilderclub “ ‘t Wörd altied wat ” uit Genemuiden laat als eerste groep zien wat de laatste penseelstreken hebben opgeleverd. De opening van de expositie is op woensdagavond 17 april om 20.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom.${USER_DISPLAY_NAME}

Binnen het museum leven al ideeën voor een volgende expositie. Het Tapijtmuseum wil graag in contact komen met groepen of privépersonen die ook een idee hebben voor een museumtentoonstelling.

 

Informatie: info@tapijtmuseum.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500