Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Trompstraat grijpt naast 20.000 euro (video)

Geplaatst op: 11 april 2019

Bewoners van de Trompstraat hebben naast 20.000 euro gegrepen in de wedstrijd rond de Groenste Straat van Overijssel. In Nijverdal bogen twee jury’s zich over de inzendingen. Daaruit kwam de Trompstraat twee keer als tweede uit de bus. “We hebben een leuke middag gehad, maar het is toch wel een teleurstelling dat we net niet winnen”, zegt Pieter Polman namens de bewoners.

Zij hebben een plan om van het plein aan de Trompstraat een groene oase te maken. Dat plan wordt nu in afgeslankte versie gerealiseerd. In ieder geval ligt er voor het einde van het jaar een plan op tafel dat de wateroverlast op het plein uit de wereld moet helpen. Daarvoor is een bedrag van de gemeente beschikbaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Trompstraat grijpt naast 20.000 euro (video)

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500