Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eben-Haëzerschool scoort het best met verkeer

Geplaatst op: 12 april 2019

“Jullie moeten wel goed blijven kijken naar links en rechts”, zegt wethouder Coster tegen groep 7 van de Eben-Haëzerschool. Zij werden de beste van Genemuiden. Toch blijven er aandachtspuntjes: “jullie namen veel de binnenbocht.”

De school kreeg de wisselbeker uitgereikt van Coster. Volgens Gijs van Dalfsen van Veilig Verkeer Nederland had de school meer dan 20 vragen gemiddeld goed. Op het geheel van Genemuiden was die score 19,63 vragen.

Bernard Trouwborst van de Rehobothschool kreeg ook een beker van wethouder Coster. Hij maakte én het theorie-examen en het praktijkexamen met 0 fouten.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500