Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

EGSV vijf keer op het podium in Zwolle

Geplaatst op: 13 april 2019

Zwolle was zaterdag het decor voor het “Spring in the air” toernooi. Deze vriendschappelijke acro-wedstrijd is met name bedoeld voor recreatieve sporters maar ook officiële KNGU-teams mogen hieraan deelnemen. EGSV Genemuiden was op deze wedstrijd vertegenwoordigd met verschillende teams.

Namens de recreatie kwamen als eerste Louanne Timmerman en Willemijn Voorhorst in actie. Zij lieten een keurig oefening zien bij de instap maar moesten concurrentie voor laten gaan voor een podiumplaats.

Meer succes was er voor de Senioren duo’s. Bij de prijsuitreiking was er een volledig EGSV podium te zien. Een derde plek was er voor Lize Tiggelaar en Marit Bonthuis, op de tweede plaats namen Lara van de Berg en Emma kleine plaats. Het hoogste podium was voor het vrolijke duo: Hannah Beens & Marit Borneman.

Bij de instap-trio’s kwamen, namens EGSV, drie trio’s in actie. Het trio Fleur Hoekman, Zoë Leusink en Emma Visser lieten een prima oefening zien, evenals het trio bestaande uit Lisa Kolk, Nina Visser en Daisy Aarten. Voor deze twee teams was hun score niet voldoende voor een podiumplek maar deze dames gingen wel weer met nieuwe wedstrijdervaring terug naar Genemuiden.

Het trio bestaande uit Noa Lindeboom, Emma Beens en Maud van Dijk hadden eerder dit seizoen al twee gouden medailles te pakken en waren erop gebrand om ook deze wedstrijd weer op het podium te staan. Dat is ze ruimschoots gelukt want met een halve punt voorsprong op de nummer 2 werd dit jonge team eerste.

Als laatste namens EGSV kwam het E-Senioren duo Maud Lindeboom en Jenieke Timmerman in actie. Zij hadden iets goed te maken ten opzichte van de andere wedstrijden dit seizoen. In Zwolle liet dit team een bijna foutloze oefening zien die werd beloond met een tweede plaats.

Met veel nieuwe wedstrijdervaring en 5 podiumplekken kan de leiding tevreden terugkijken op een sportieve acro-dag, wilt u zien hoe het er aan toe ging? Bekijk dan:

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500