28 maart 2024 t’ Olde Staduus

Visscher scoort in het verkeerde en het goede doel

Geplaatst op: 13 april 2019

Siebren Visscher beleefde zaterdag een merkwaardige middag. Met zijn IJVV speelde hij 2-2 gelijk uit bij DZSV. Voor rust werkte de Genemuidenaar een bal in eigen doel, maar in de tweede helft redde hij een punt voor de IJsselmuidenaren door uit een strafschop de 2-2 binnen te schieten. DOS Kampen heeft zich in dezelfde klassen herpakt na een zwakke periode. Uit bij Den Ham werd het maar liefst 0-5. Erik Rotman scoorde een van de doelpunten.

Voor het voetbal in Zwartewaterland was het een slechte middag. DESZ verloor met 4-2 bij De Griffioen. Na een 2-0 achterstand trokken Moorman en Kisjes de stand gelijk, maar uiteindelijk liep de thuisploeg toch weer uit. Olympia ’28 ging met dezelfde cijfers onderuit bij het Zwolse ZAC.