Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Heppie Beezz houden Kika Fair

Geplaatst op: 15 april 2019

Na weken van drukke voorbereidingen is het woensdag dan eindelijk zover! De kinderen van BSO Heppie Beezz (onderdeel van SKZ) houden hun Kika Fair. Wekenlang hebben de kinderen lege statiegeldflessen ingezameld, is er geknutseld en zijn er mooie prijzen verzameld voor een verloting.

Er zijn leuke zelfgemaakte cadeautjes te koop, er zijn allerlei spelletjes te doen en natuurlijk is er ook aan iets lekkers te eten en te drinken gedacht. Het wordt woensdag mooi weer, dus fiets of wandel even langs om een bijdrage te leveren aan dit prachtige goede doel. “Zo kunt u samen met de Heppie Beezz iets bijdragen aan de zo nodige onderzoeken naar kinderkanker. U en uw kinderen zijn van harte welkom”, aldus de organisatie.

De fair is van 15.00 tot 17.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500