Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Peuters aan het Paasontbijt

Geplaatst op: 16 april 2019

Zo net voor de Pasen werd er met de kinderen van peuterspeelgroep De Regenboog samen ontbeten. Allereerst mochten de kinderen zelf hun ei verven. Daarna werd de tafel gedekt met heerlijke broodjes en paasbeschuitjes. De zelf meegebrachte borden en bekers maakte het een fleurig geheel.

De kinderen mochten hun eigen brood smeren en beleggen. Dat was nog een hele uitdaging. Boter op je brood smeren is best wel moeilijk. Met een lekkere berg paashagel smaakte het verrukkelijk. De buikjes werden lekker rond gegeten want op de speelgroep smaakt alles een keer zo lekker als thuis. Meer weten over de speelgroep? Loop gerust eens binnen voor informatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500