Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Basiscursus Fotografie bij Fotoclub

Geplaatst op: 24 april 2019

De Fotoclub geeft een basiscursus Fotografie. In de basiscursus leren cursisten de instellingen van de camera en wat ze hiermee kunnen doen. “We behandelen het diafragma, sluitertijd, ISO waarde, histogram, objectieven en we leren u iets over compositie”, aldus de club.

De cursus wordt gegeven in vijf avonden. Dit is op de dinsdagavond in de studio van de fotoclub. “Tijdens de cursus krijgt u een paar opdrachten die u thuis kunt uitvoeren op de volgende cursusavond worden de resultaten bekeken”, zegt de club over de cursus voor mensen die in het bezit zijn van een spiegelreflex- of systeem camera. ( geen compact camera )

Na afronding is de cursist in staat om beter gebruik van zijn/haar camera te maken en een betere kwaliteit foto’s te maken.

De cursus voor de beginnende fotograaf wordt op volgende data gegeven 7-14-21-28 mei en 4 juni. Dit wordt gedaan in onze studio in de Rank te Genemuiden. De cursus avond begint om 19.30 en duurt tot 21.30. De kosten voor de cursus zijn €75,-.  U kunt u opgeven door het contactformulier in te vullen op de website www.fotoclubgenemuiden.nl/contact of een mail te sturen naar cor.j.visser@hetnet.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500