Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

In de startblokken voor Koningsdag

Geplaatst op: 25 april 2019

Knutselen, feestvieren én lawaai maken….dat zijn een aantal favoriete bezigheden van de peuters van ’t Startblok. Voor Koningsdag knutselen ze een mooie toeter en daarmee gaan ze zaterdag natuurlijk langs de kant van de weg staan want veel broers en zussen zitten op een versierde wagen van hun basisschool.

Wanneer de optocht er dan aankomt kunnen ze mooi mee toeteren met de Fanfare!Samen feest vieren, spelen, leren en ontdekken als voorbereiding op de basisschool? Kijk eens op www.kdc-zwartewaterland.nl voor meer informatie over ’t Startblok. Uw zoon of dochter is vanaf 2,5 jaar van harte welkom op één van de groepen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500