Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe gemeentesecretaris voor Zwartewaterland

Geplaatst op: 25 april 2019

Het college van burgemeester en wethouders van Zwartewaterland heeft besloten Sebastiaan Ruddijs uit Groningen per 15 augustus 2019 te benoemen tot gemeentesecretaris. Sebastiaan Ruddijs volgt de huidige secretaris Jelle Dijkstra op, die per 1 augustus met pensioen gaat.

Sebastiaan Ruddijs is sinds 2015 werkzaam als loco-gemeentesecretaris en MT-lid/concernmanager voor de Kompanjie (de gemeenten Veendam en Pekela) en eindverantwoordelijk voor onder andere ontwerp en implementatie van het sturingsmodel sociaal domein.

Sebastiaan Ruddijs heeft zowel ruime ambtelijke- als ruime politieke ervaring en is goed ingevoerd op het fysieke ruimtelijke domein en het sociale-maatschappelijke domein. Tot nu toe bekleedde hij verschillende management functies deze domeinen. Hij heeft gewerkt bij de provincie Groningen, gemeente Tytsjerksteradiel en tot op heden bij de samenwerkende gemeenten Veendam en Pekela. Hij is zijn ambtelijke loopbaan begonnen bij het ministerie van Financiën en de provincie Zuid-Holland.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500