Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Optocht worstelt door de Langestraat

Geplaatst op: 27 april 2019

De optocht heeft zich vanmorgen met heel veel stuurmanskunst van goede trekkerrijders, met veel vooruit en achteruit steken, zich een weg gebaand door de Langestraat. Hierdoor vielen er flinke gaten in de optocht. Wie langs de route woont, kan kortom beter zijn auto even verplaatsen.

Door flinke stuurmanskunst is de schade beperkt gebleven tot een ingeklapte spiegel. Gelukkig ondervonden de kinderen er geen hinder van. De leerlingen van de ‘Hervormde scholen’ waren hard aan het leren onder toeziend oog van een onderwijzer en de astronauten keken vol spanning of de raket onder de versiering in de Langestraat door zou komen.

Bij De Meente werd de stoet onthaald door de oudere generatie die of buiten stonden, of voor het raam in huis te zwaaien naar hun kleinkinderen. Hasselts fanfare en AMDG omlijsten alles met vrolijke marsmuziek. Henk Slot en Henk Eenkhoorn reden voorop met de brommers om de weg te inspecteren.

 

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn

One thought on “Optocht worstelt door de Langestraat

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500