Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verhalen over de oorlog

Geplaatst op: 27 april 2019

‘Kom vanavond met verhalen…’ is komende donderdag het thema van een avond van SCEG en De Meente. Na een inleiding door dhr. Evert de Graaf zullen een zestal Genemuidenaren die de oorlog nog bewust hebben meegemaakt, vertellen over wat zij in die jaren allemaal hebben beleefd.

Maar de organisatie is ook heel benieuwd wat er in Genemuiden en omgeving verder nog leeft aan oorlogsverhalen. Daarom gaan ze ook met de microfoon de zaal in. Iedereen die nog een bijzonder oorlogs- of bevrijdingsverhaal uit Genemuiden of omgeving kent wordt uitgenodigd om dat te vertellen. En dat mag natuurlijk ook best een verhaal zijn dat vader of oma altijd vertelde.

De avond wordt gehouden op donderdag 2 mei, in zaal de Stadskamp van de Meente. De aanvang is 19.30 uur (zaal open 19.00 uur) en de entree bedraagt €3,-. Dat is inclusief een kop koffie of thee in de pauze.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500