Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Welkoop opent nieuwe plantjesmarkt

Geplaatst op: 9 mei 2019

Vaders en kinderen die nog op jacht moeten voor een Moederdagcadeau hoeven niet ver te zoeken: Welkoop Hasselt heeft een groot assortiment aan bloemen en planten. En die staan sinds kort aan de achterkant van het pand. Weggebruikers is die vrolijke aanblik ongetwijfeld ook al opgevallen.

Vanaf het moment dat de Welkoop zich achttien jaar geleden aan de Burgermeester Malcorpslaan vestigde, waren er al ideeën om het terrein achter de winkel te gebruiken, vertelt medewerkster Adie. Nu staan de planten, bloemen en andere  tuinproducten ook daadwerkelijk achter de winkel. “Hiermee creëren we meer het beeld van een tuincentrum. Ik denk dat veel mensen verrast zullen zijn door de grootte van dit terrein. Hier hebben we alle gelegenheid om ons assortiment goed te presenteren”, vertelt Roel.

Daarmee zet Welkoop Hasselt weer een nieuwe stap. Ook de voorgevel is recent onder handen genomen, terwijl in het najaar het winkeldeel al was vernieuwd. Vorig jaar nam de dierenartsenpraktijk de Welkoop over. De zaak in Hasselt ontvangt dagelijks klanten uit Hasselt en directe omgeving. Ook veel inwoners van Zwartsluis en Genemuiden weten de Welkoop te vinden. Met de ingebruikname van het achterterrein lijkt het waarschijnlijk dat ook meer passanten op de provinciale weg de afslag naar de winkel nemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500