Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 april 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Al meer dan duizend aanmeldingen voor Wandelvierdaagse

Geplaatst op: 14 juni 2019

De aanmeldingen voor de Wandelvierdaagse lopen lekker. Op vrijdagmiddag hadden al 1023 Genemuidenaren zich ingeschreven voor vier dagen wandelen. “Alle scholen doen mee en ook veel andere mensen hebben zich aangemeld. Het aantal is vergelijkbaar met eerdere jaren”, vertelt Tiny Hendriks van de organisatie.

“We zijn zo druk met de voorbereidingen dat we nog niet eens naar het weer hadden gekeken”, lacht ze vrijdagmiddag, maar een korte blik op de bekende sites stelt haar meer dan gerust. Het lijkt volop zomer te worden. “Dat is natuurlijk altijd goed voor het evenement, als we maar geen onweer krijgen. Vorig jaar moesten we de dinsdagavond schrappen. We nemen wat dat betreft geen risico: bij een code, lopen we niet.”

Maar de verwachting is voorlopig dat het vier dagen wandelen wordt. Op donderdag volgt het muzikale onthaald. “Dankzij de Grote Clubkas Actie van de Rabobank kunnen we opnieuw vier muziekkorpsen laten meelopen. Dat is prachtig. Juist omdat we zoveel deelnemers hebben, vinden we het mooi dat we ook veel muziekkorpsen hebben”, aldus Hendriks.

Inschrijven voor de wandelvierdaagse kan online nog tot en met zaterdagavond 18.00 uur via www.wandelvierdaagsegenemuiden.nl . Maandagavond kan ook nog worden ingeschreven voor de start bij d’ Overtoom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500