Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Grijp hem bij zijn staart de Hollandse Nieuwe bij Visscher zeevishandel

Geplaatst op: 15 juni 2019

Daar zijn ze dan ! Tekst en foto's Joke Veldman

Ja ook vandaag zaterdag is het zover in Genemuiden. Bij Visscher zeevishandel aan de Klaas Fuitestraat 23 staat om 7.00 uur alles al weer bijna klaar voor de verkoop vandaag en dat is natuurlijk “de Hollandse Nieuwe” !

Diederik is druk bezig de prachtig uitziende haringen schoon te maken. Deze heerlijke lekkernij wordt beperkt gevangen in slechts zes tot acht weken per jaar in juni en juli. “Vroeger was dat echt in Nederland maar dat is niet meer zo tegenwoordig gebeurd dat meestal in Denemarken” Aldus Bernard.

Op de markt is de afgelopen week al erg veel verkocht want de bekendheid van Visscher is groot in de omgeving.

Dinsdag in Ommen – Woensdag in Dedemsvaart- Donderdag en Zaterdag in Hoogeveen en Vrijdag in Zwolle.

Diederik wilde op dit vroege tijdstip best op de foto om even een haring bij zijn staart te pakken en tja dat de foto even over moest ook geen probleem hij at met smaak door ! De bus stond inmiddels ook weer klaar want de wekelijkse bestellingen voor de fabrieken moeten op tijd afgeleverd worden.  Druk druk al op de vroege morgen en altijd handen te kort dus mocht jij het leuk vinden om het gezellig team te versterken op de zaterdag neem dan snel contact op je bent van harte welkom.

Dus vis niet achter het net en grijp er vandaag ook 1 bij zijn staart want ze smaken verrukkelijk ! Tot 14.00 uur staat het team van Visscher Zeevishandel voor u klaar.

 

Gepubliceerd door Joke Veldman
Van Dijk Containers 500