Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Goed (warm) gekleed bij het OVG door L&M workwear

Geplaatst op: 19 juni 2019

Passen en nog eens passen! Tekst en foto's Joke Veldman

Warme jassen woensdagmorgen en dikke truien , lange broeken en werkschoenen . Met passen en meten wordt de tijd versleten is het gezegde dat was zeker waar.

L&M workwear leverancier van het merk Tricorp werkkleding was bij het OVG vanmorgen daar kregen de leerlingen nieuwe winter werkkleding . En dat was dus een lekker warm klusje in de bus, deze bus eigendom van de producent van Tricorp geeft deze service aan de leverancier om bij ‘de klanten’ langs te gaan en op locatie iedereen te laten passen.

Dit is ook een voordeel want zo beperkt het bedrijf tijdsverlies en kan iedereen ‘voor de deur’ de collectie passen.

Maar iedereen die kwam kreeg meteen een heerlijk koel blikje fris van de chauffeur, en zo kon met met wat kreunen en steunen  de schoenen uit en werd de korte broek verwisseld voor een lekkere warme jas, trui en lange broek.

Jacco Naberman eigenaar van L&M werkwear had zijn stagiaire Helenie meegenomen zij mocht de namen en gegevens van de ‘klant’ invoeren dus ook voor haar een mooie klus deze week. Want vanmiddag gaan ze naar Hasselt 150 mensen warm aan kleden en ook Assen en Lelystad komen nog aan de beurt . Jacco en een medewerkster van Tricorp wisselen elkaar af in de best wel warme bus waar de sfeer gezellig is. Maar ze zijn er nog niet want ook Duitsland en Belgie staat nog op de agenda.

Een druk bedrijf L&M workwear aan de Langestraat 95 in Genemuiden. Maar zo loopt men in veel bedrijven ‘gepast’ gekleed !   Voor meer info : jacco@lenmworkwear.nl

 

Gepubliceerd door Joke Veldman
Van Dijk Containers 500