Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

JobTrans begint opleiding NIWO

Geplaatst op: 17 juli 2019

JobTrans introduceert als erkend opleidingsinstituut in de transport en logistiek de opleiding NIWO. In november 2019 start JobTrans met de nieuwe opleiding voor toekomstige transportondernemers.

Door de groeiende vraag naar specialistische opleidingen breidt JobTrans haar opleidingsaanbod uit, waaronder met de opleiding NIWO. Wil je een transportbedrijf beginnen of overnemen? Of eigen rijder worden? Dan word je zelfstandige in het wegvervoer en ga je beroepsgoederenvervoer doen: het vervoer van goederen van derden met vrachtwagens tegen betaling. De wet schrijft voor dat je dan moet beschikken over een communautair vergunning. Ook wel NIWO-vergunning of Eurovergunning genoemd. De snelste route naar deze vergunning is via JobTrans. Kijk voor meer informatie over de opleiding NIWO op https://www.jobtrans.nl/opleidingen/niwo.

Klanten van JobTrans presteren beter
JobTrans biedt diverse (praktijkgerichte) opleidingen, trainingen en cursussen in de transport en logistiek aan. Henrik de leeuw, directeur van JobTrans, is zeer content met de uitbreiding van het opleidingsaanbod. ‘Door de uitbreiding van ons opleidingsaanbod zijn wij in staat klanten nog beter te ondersteunen bij opleidingsvraagstukken. Daarbij stellen wij hen in staat hun talenten en die van hun medewerkers zo veel mogelijk te ontwikkelen. Dat sluit goed aan bij onze missie: ‘Klanten van JobTrans presteren beter’’. Het complete aanbod is terug te vinden op www.jobtrans.nl.

Praktische informatie opleiding NIWO
Start opleiding: 7 oktober 2019
Locatie: Nijverheidstraat 22, 8281 JE  Genemuiden
Opleidingskosten: € 3.500,- exclusief btw
Examenkosten: € 800,- exclusief btw
SOOB-subsidie: € 1.400,-
Inschrijven: https://www.jobtrans.nl/opleidingen/niwo

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500