Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Online boodschappen doen bij Coop

Geplaatst op: 23 augustus 2019

Nieuw in het straatbeeld: de oranje bestelbus van Coop Luuk Kleine. Daarmee is de service die de supermarkt van Zwartsluis al vijf maanden heeft nu ook zichtbaar. “Wij bezorgen nu van maandag tot en met zaterdag boodschappen aan huis: op www.cooponline.nl kunnen klanten kiezen uit bijna alle producten die we ook in de winkel hebben”, legt Kleine uit.

De bestelmogelijkheid past in een tijd waarin veel ‘online’ wordt. Ook Kleine merkt de toenemende vraag daarnaar. “De afgelopen maanden blijkt dat er in Zwartsluis en omstreken vraag is naar deze service. En dat geldt dat zowel voor particulieren als bedrijven. Ook voor die laatste doelgroep is dit een handige service: we ontzorgen ze volledig.”

Wie boodschappen ter waarde van minimaal 70 euro koopt, krijgt ze gratis aan huis bezorgd. “Voor 11.00 uur bestellen, betekent dat je ze de volgende dag in huis hebt. We hebben vijf venstertijden waarop we langskomen, zodat klanten niet lang speciaal in huis hoeven te blijven. Tussen 40 en 70 euro aan boodschappen vragen we een kleine vergoeding voor de bezorging”, aldus Kleine.

De door Koos Slurink beletterde VW Transporter is uitgerust met een koeling. De wagen is kortom geschikt voor alle producten. “Op een aantal artikelen na die we exclusief willen houden voor de winkel, is alles te bestellen: zeker ook versproducten kortom”, aldus Kleine.

De gedachte dat de bezorgservice vooral populair is bij ouderen, blijkt niet juist. “We zien juist dat we aan jongere doelgroepen leveren. Bijvoorbeeld voor tweeverdieners is dit ideaal. Maar ook voor mensen die ziek zijn, de hele dag op pad zijn of terugkomen van vakantie. Bestel online en we leveren de boodschappen op het moment dat je ze nodig bent.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500