Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 mei 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Op pad met de Familie Tuinman

Geplaatst op: 30 augustus 2019

Een gelegenheidsoptreden voor een kerstfeest is uitgegroeid tot een kwarteeuw Familie Tuinman. Het familiekoor wisselde door verschillende omstandigheden soms van formatie, maar vijf leden presenteerden vrijdagmiddag bij het jubileum de cd ‘Op pad met de Familie Tuinman’, die volstaat met mooi gezonden nummers uit het Nederlandstalige genre.

De familie treedt daarmee nog steeds regelmatig op in onder meer bejaardencentra. De band met De Meente is zodanig dat daar het nieuwe album werd gepresenteerd. Arend van Dijk regelde het geluid en kreeg ook het eerste exemplaar, omdat hij veel voor dat project heeft betekend. ‘Gelegenheidsdirigent’ Koos kreeg het tweede album gepresenteerd.

Voor het optreden in De Meente was traditiegetrouw weer veel belangstelling.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500