Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hart voor Roma houdt 1310 euro over aan de VBK

Geplaatst op: 2 september 2019

De organisatie kijkt ‘dankbaar’ terug op een prachtige Vakantie Bijbel Week. Meer dan 465 kinderen kwamen naar de manege. Aan het goede doel kan 1310 euro worden overgemaakt. “Daar mochten wij, aan de hand van het thema ‘Schatrijk!’, de kinderen Bijbelverhalen vertellen en samen met ze zingen. Daarnaast heeft de ochtendgroep geknutseld en spelletjes gedaan. De avondgroep heeft mooie hutten in het huttendorp gemaakt.”

Donderdagavond was de afsluiting voor zowel de ochtend- als de avondgroep. “Er kwamen zoveel familie, vrienden en bekenden om te zingen, naar het Bijbelverhaal te luisteren en de hutten te bekijken: geweldig! De hoeveelheid fietsen konden we zelfs niet meer kwijt op het terrein van de manege.”

Zondagmiddag was de afsluitingsdienst in de kerk en na de dienst was er de gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een kop koffie of een bekertje ranja. “Dit jaar hebben we het goede doel ‘Hart voor de Roma’ gespaard. Deze organisatie wil de Roma-bevolking helpen een menswaardig bestaan op te bouwen en ze willen de bevolking over God vertellen. We hebben voor dit goede doel totaal meer dan € 1310,- opgehaald.”

“We willen iedereen die heeft bijgedragen aan deze week hartelijk bedanken voor zijn of haar inzet, in welke vorm dan ook. Ook allen die voor materiële zaken hebben gezorgd of deze hebben gesponsord, hartelijk dank! Boven alles willen we God danken voor deze week. En laten we vooral blijven bidden voor de kinderen, dat ze mogen onthouden en ervaren wie God voor hen wil zijn.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500