Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 september 2019
Agenda
Kok verhuur (tijdelijk)

Groeten uit de Dordogne

Geplaatst op: 9 september 2019

Nog steeds komen inzendingen binnen voor de zomervakantiefotowedstrijd. Van de families Van Dijk en Kloosterman kwamen foto’s uit Griekenland binnen, terwijl Helmich van Dijk in de Dordogne is geweest. De inzending van Jacob Verhoek is gemaakt in voormalig concentratiekamp Buchenwald. “Tussen alle mooie, indrukwekkende en leuke foto’s. Hier een foto om bij stil te staan. De tijd kwart over drie, is de tijd dat de Amerikanen het kamp bevrijden. Nu in het 75 ste bevrijdings jaar”, aldus Verhoek.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500