Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 september 2019
Agenda
Kok verhuur (tijdelijk)

Gratis het water op tijdens Open Monumentendag

Geplaatst op: 10 september 2019

Tijdens Open Monumentendag, aanstaande zaterdag, varen er boten tussen Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis. Bezoekers kunnen met De Dageraad en De Vijf Gebroeders gratis pendelen tussen de monumenten in heel Zwartewaterland die voor het publiek zijn opengesteld.

De Dageraad vertrekt om 10.00 uur uit Hasselt en De Vijf Gebroeders uit Genemuiden. Het is de bedoeling om te zeilen als de wind dat toelaat en er kunnen maximaal 12 personen per schip mee. Men moet wel mobiel zijn om aan boord uit de voeten te kunnen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500