Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 september 2019
Agenda
Kok verhuur (tijdelijk)

Schaatsers zoeken trainers

Geplaatst op: 10 september 2019

De STG De Eendracht is op zoek naar trainer(s) m/v die het leuk vinden om conditietraining te geven aan de jeugd van 6 t/m 18 jaar. De trainingen zijn bedoeld om de conditie tijdens de winter op peil te houden en het liefst naar een hoger niveau te brengen. Deze doelgroep traint op woensdagavond op het ijs en op zaterdagavond zijn de wedstrijden.

De trainingen vinden plaats in de maanden oktober t/m maart op maandag avond 6 t/m 11 jaar van 18.30 tot 19.30 uur en 12 t/m 18 jaar van 19.30 tot 20.30 uur.

Lijkt het jou leuk om de uitdaging aan te gaan en ben je wekelijks of om de week op maandag beschikbaar om ons trainers team te komen versterken mail dan naar stgdeeendracht@live.nl zodat we samen in contact kunnen komen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500