Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Kok blijft gewoon in Genemuiden’

Geplaatst op: 19 september 2019

“Kok blijft gewoon in Genemuiden hoor, alleen bouwen we er voor Kok Verhuur een filiaal in Hattemerbroek bij”, zegt Albert Kok. De eigenaar van Kok Verhuur en Kok Metaal hoort nog wel eens verhalen dat hij zou vertrekken vanwege die nieuwbouw. “Vanuit Hattemerbroek kunnen we de landelijke klanten van Kok Verhuur beter bedienen, maar Genemuiden blijft de hoofdvestiging”, aldus de ondernemer.

Hij heeft een behoorlijk aantal klanten op de Veluwe en zelfs nog verder weg. Vanaf de nieuwe vestiging op bedrijventerrein H20 kan hij die goed bereiken. “We zitten op een zichtlocatie langs de A28. Volgende week bereiken we het hoogste punt van de bouw, waarna we vermoedelijk in maart open kunnen.”

En dat betekent dus niet de sluiting van de vestiging in Genemuiden, plannen daarvoor zijn er ook helemaal niet. “Het kantoor blijft in Genemuiden. Kok Metaal werkt nog steeds alleen vanuit Genemuiden, alleen hebben we er voor Kok Verhuur straks een filiaal bij”, aldus Kok, die in 1991 met Kok Metaal begon.

Van daaruit startte hij vijf jaar later ook Kok Verhuur. Veel bedrijven in een kring van honderd kilometer rondom Genemuiden zijn klant bij het bedrijf dat machines en hoogwerkers in alle soorten en maten heeft. Kok heeft in Genemuiden nog wel kantoorruimte te huur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500