Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rotman scoort drie keer voor DOSK

Geplaatst op: 21 september 2019

Voormalig Sportclupper Erik Rotman beschikt nog steeds over een uitstekende traptechniek. Met een schot van verre afstand en twee benutte strafschoppen was hij verantwoordelijk voor een 3-0 zege van DOS Kampen op Nunspeet. Bij DOS stonden Frank en William Jansen in de basis, Henrico Abma zat op de reservebank.

DESZ won zaterdagmiddag de eerste thuiswedstrijd van het duel. In de tweede helft scoorden Kisjes en ex-Sportcluppers Naberman en Moorman. Daarmee draaiden ze een 0-1 achterstand om tot 3-1. Olympia ’28 verloor een klasse lager met 1-0 van Hattem. IJVV kreeg dik klop bij Sparta Enschede.

In de hoofdklasse liet Staphorst niets heel van De Dijk. De Staphorsters wonnen met maar liefst 1-6.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500