Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 augustus 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Juust’ schenkt geluidsinstallatie aan d’ Overtoom

Geplaatst op: 7 oktober 2019

De voormalige leden van muziekband Juust hebben de geluidinstallatie geschonken aan d’ Overtoom. Die was destijds na een crowdfunding actie aangeschaft en zou ook ter beschikking van de gemeenschap staan. Met het einde van de band zochten de muzikanten daarom naar een oplossing.

“Verschillende ondernemers en andere Genemuidenaren maakten de aanschaf mogelijk, omdat ze op die manier verenigingen en organisaties wilden steunen. Daarom wilden we dat de installatie goed terecht zou komen”, vertellen Martin Bakker en Harry van Rees.

Uiteindelijk zagen ze d’ Overtoom wat dat betreft als meest geschikte partij. “De installatie wordt hier bij optredens en andere evenementen veel gebruikt, zoals afgelopen vrijdag nog bij het optreden van Joop Visser en Jessica van Noord. Bovendien is d’ Overtoom een partij die het beheer voor zijn rekening kan nemen.”

Omdat de installatie mobiel en compact is, kan deze ook buiten d’ Overtoom voor culturele doeleinden worden gebruikt. Daarbij moet in ieder geval altijd deskundige begeleiding aanwezig zijn.

Bakker en Van Rees droegen de installatie maandagavond officieel over aan beheerder Eddy Beens van d’ Overtoom.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “‘Juust’ schenkt geluidsinstallatie aan d’ Overtoom

 1. jessica van noord schreef:

  Een uitstekend geluid kwam eruit!
  Dank voor jullie technische hulp, zonder dat zijn wij maar pulp.
  🙂
  Hartelijke groet,
  Jessica.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500