Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 oktober 2019
Agenda
Prezero (tijdelijk)

Gerrit Kanis wint zomervakantiefotowedstrijd

Geplaatst op: 8 oktober 2019

Gerrit Kanis heeft de zomervakantiefotowedstrijd van Genemuiden Actueel gewonnen. Dat is de uitkomst van het juryberaad. Het was moeilijk om uit de vele inzendingen een keuze te maken, omdat veel foto’s van prima kwaliteit waren of het typische zomergevoel opriepen. Uiteindelijk viel de keuze toch op de inzending van Kanis, die zijn foto met de smartphone nam in Zuid-Beieren. Aan de Obersee bij Berchtesgaden sloeg hij toe. Kanis wint daarmee een gratis fotoshoot van Esther Naberman.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500