Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 oktober 2019
Agenda
Prezero (tijdelijk)

Toneelgroep werkt toe naar voorstellingen

Geplaatst op: 8 oktober 2019

Foto Jannes van den Berg

Met ‘De geweldige Dokter Paul’ (vertolkt door debutant Junior van der Steeg) gaat Toneelgroep Genemuiden op 2, 8 en 9 november voor hilarische avonden zorgen. Vanaf 12 oktober zijn de kaarten verkrijgbaar Reisbureau TeDeTe/TUI.

Op het podium in de Overtoom komt de spreek- en wachtkamer van de geweldige dierenarts. Dat verwordt daar tot een behoorlijke chaos. Bekende namen als Wilma Visscher, Gerrit Speksnijder, Geranda van den Berg en Marjolein Burgmeijer zijn als diverse personages te zien. Hilja Zomer, Ageeth van Enk, Jacco Smit, Almira van Tiel en Maarten van der Steeg debuteren net als de hoofdrolspeler in de voorstelling, die weer geregisseerd wordt door Dinie Visscher. Maaike Bolsius fungeert als souffleuse.

Twee jaar geleden was het een dolle beestenboel in de Overtoom. Na een jaar niks, wordt het dit jaar zeker weer een dolle boel. Geke en Anna-Beth van Dalfsen zorgen samen voor de grime.

Aan de nieuwe klucht wordt inmiddels de laatste hand gelegd. De rollen zitten er bijna in, nu de laatste loodjes nog. Hoe komt de chaos bij dierendokter Paul tot een goed einde? Dat blijft bijna de hele avond de vraag.

De Toneelgroep nodigt alvast iedereen uit voor een avond vol kijk- en lachplezier.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500