Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 april 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden komt van koude kermis thuis

Geplaatst op: 9 oktober 2019

Leef je wekenlang toe naar het begin van de kermis, regent het. Het kan ook niet elk jaar een tropische biestemerk zijn natuurlijk, zoals de editie van 2018. Al wordt het de komende dagen wel flink beter weer. En dat is dan ook ongetwijfeld af te meten aan het bezoek van de kermis: woensdagmiddag was het in ieder geval nog rustig op het Havenplein.

Wat natuurlijk niet betekent dat het karakteristieke gerinkel van de zweefmolen niet door het centrum van Genemuiden klinkt. En uiteraard dampt de geur van de oliebollen ook over het Havenplein. De eerste kinderen lopen al trots van het plein af met een cadeau dat ze mochten uitzoeken bij een van de spelletjes of de automaten.

De eerste ritten met de nieuwe botsauto’s zijn ondertussen ook gemaakt. Ze blijken nog steeds frontaal op een tegenligger te kunnen klappen. En wie nog meer avontuur wil, kan terecht in de Trip Temptation. Andere zouden vermoedelijk liever in de kinderdraaimolen stappen, maar dat is ook zo wat. De allerjongste jeugd vermaakt zich er in ieder geval wel mee.

Het Biestemerk-gevoel begint kortom te komen en Genemuiden maakt zich op voor de derde dinsdag van oktober.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500