Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 oktober 2019
Agenda
Prezero (tijdelijk)

Otuke verkoopt zalm en wijn op Biestemerk

Geplaatst op: 9 oktober 2019

De Stichting Otuke staat komende dinsdag met een kraam op de Biestemerk. Liefhebbers kunnen daar terecht voor heerlijke zalm en fijne wijnen. Met de opbrengst maakt de stichting de renovatie van een school in Uganda mogelijk.

Stichting Otuke zet zich in voor het terugdringen van extreme armoede in het district Otuke in Noord-Uganda. Over enkele weken reist een groep Zwartewaterlanders af naar dit gebied om daar zelf de handen uit de mouwen te steken en mee te helpen met de renovatie van een school.

Stichting Otuke is dit jaar het 2e/3e wereldproject van de gemeente Zwartewaterland. Meer weten? De vrijwilligers van Otuke vertellen dinsdag graag meer over het project bij de kraam op de Biestemerk. Meer informatie ook op www.Otuke.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Dijk Containers 500