Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

IJsselheem brengt wijkverpleging onder de aandacht

Geplaatst op: 15 oktober 2019

Lekkere koeken lokken bezoekers van de Biestemerk naar de kraam van IJsselheem. Medewerkers vertellen daar graag meer over het werk dat ze in de wijk doen. “Veel mensen denken bij IJsselheem aan De Meente, maar we komen ook veel in de wijk. Steeds meer zelfs”, zegt wijkverpleegkundige Maaike Beens.

Zij is een van de mensen die een paar uur op de Biestemerk staan om het werk meer onder de aandacht te brengen. “Het is een misverstand dat we alleen thuiszorg in De Meente leveren. Steeds meer werken we in de wijk. We merken dat ons aanbod ook bekender wordt, maar we kunnen zeker nog verder groeien”, vertelt Beens, die net de shift van een collega heeft overgenomen en haar rode IJsselheem-kleuren aantrekt.

Om nog meer zichtbaar te worden, is de wijkverpleging van IJsselheem ook op zoek naar een plek buiten De Meente. Daarvoor is een pand in het centrum van Genemuiden op het hoog, maar concreet is dat nog niet. “Dan zou nog meer duidelijk zijn dat we ook veel buiten De Meente werken”, aldus Beens.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500