Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bekende slaapcoach naar Zwartsluis

Geplaatst op: 20 oktober 2019

Nederlands bekende slaapcoach, Susanne Willekes,  is woensdag 6 november te gast in Sluuspoort. Susanne geeft uitgebreide informatie voor  ouders van kinderen van 0 tot ongeveer 6 jaar over hoe zij hun kind(eren) de nacht beter door kunnen laten slapen. De avond wordt georganiseerd door Sluuspoort  in samenwerking met Bibliotheek Zwartewaterland. Deze voorlichtingsbijeenkomst begint om 20.00 uur, Sluuspoort is open vanaf 19.30 uur. De entreeprijs bedraagt € 7,50, inclusief een kopje koffie/thee.

Susanne Wilkes heeft als slaapcoach een grote reputatie opgebouwd in ons land. Meerdere keren heeft zij meegewerkt aan radio- en tv programma’s. Susanne Willekes is voormalig slapeloze moeder, gecertificeerd kinderslaapcoach van Nederland en auteur van het boek ‘Slaap!’ Als eerste gecertificeerde Nederlandse kinderslaapcoach heeft ze al ruim 500 families geholpen aan de verbetering van hun nachtrust, en in vele gevallen ook hun gezonde state of mind.

Soms gaat de nacht niet zo makkelijk; Kinderen vallen laat in slaap, worden ’s nachts wakker of kruipen bij pa en ma in bed. Het geeft stress in de nacht en vermoeidheid overdag. Susanne Willekes vertelt: “Mijn missie, als de eerste gecertificeerde Nederlandse kinderslaapcoach, is om zoveel mogelijk ouders in heel Nederland en wereldwijd te coachen, en hen te voorzien van de nodige support om hun kind te leren slapen en door te laten slapen zonder dat ze hun kind eindeloos moeten laten huilen. Het is mijn doel om ouders de regie over hun eigen leven terug te geven, te zorgen dat hun kind(eren) en zijzelf eindelijk weer de nacht doorslapen, en dat alles zonder stress en schuldgevoel.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500