Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Online recruiter (vacature bij Werkis)

Geplaatst op: 22 oktober 2019

Parttime | HBO | 0-3 jaar werkervaring | Genemuiden

Wil jij je verder ontwikkelen en investeren in je toekomst? Bij Werkis / verder met werk zoeken we voor onze vestiging in Genemuiden een Online Recruiter die ons team op parttime basis wil versterken. Hieronder lees je meer over deze flexibele bijbaan!

Wat ga je doen? 
Als Online Recruiter ondersteun je de Accountmanagers van de vestiging door een expert te zijn in het vinden van de beste kandidaten voor onze klanten. Deze kandidaten vind je bijvoorbeeld op verschillende wervingssites. Je bent verantwoordelijk voor de eerste screening van kandidaten op basis van CV en telefonische intakes. Als je deze eenmaal gevonden hebt, probeer je deze persoon te overtuigen om naar de vestiging te komen voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek, wat ook wel het intakegesprek wordt genoemd. Dit gesprek voer jij zelf met de kandidaat en beoordeel je of deze kandidaat past bij één van de klanten van Werkis. Daarnaast verdiep je je in de verschillende functieprofielen. Dit weet je te vertalen naar wervende vacatureteksten. Je volgt ontwikkelingen met betrekking tot online vindbaarheid op de voet. Door middel van social media weet precies hoe en waar de vacatures uitgezet moeten worden om topkandidaten aan te trekken.

Wie ben jij? 
Enthousiast en leergierig! Je wilt graag leren van deze bijbaan en je verder ontwikkelen. Je hebt affiniteit met recruitment, (online) marketing en commerciële vaardigheden. Je bent graag van betekenis voor het team waarin je werkt. Je bent nieuwsgierig en ondernemend en je wilt alles weten over het recruitmentproces. Je bent proactief en oprecht geïnteresseerd. Daarnaast ben je minimaal acht uur per week beschikbaar en woon je in Genemuiden of directe omgeving. Kortom, jij maakt werk van je carrière!

Wie is Werkis?
Verder met werk is onze missie. Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling en dat werk leuk mag zijn. Jong, ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega’s. Bij ons krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op je eigen manier in te richten. Wij investeren continu in training en opleiding, van cursussen tot volledige hbo-opleidingen en masters. Werkis kiest bewust voor jouw toekomst.

Werkis / verder met werk is onderdeel van DDF People.

Interesse?
Solliciteren kan door je CV en motivatie te mailen naar vacature@werkis.nl. Vragen over deze job? Bel of app dan met Job op 06 11 14 81 15.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500