Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Toneelgroep klaar voor eerste opvoering

Geplaatst op: 30 oktober 2019

De Genemuider Toneelgroep staat komende zaterdag voor het eerst weer op de planken. De groep gaat haar voorstelling van vorig jaar inhalen. ‘De geweldige dokter Paul’, een klucht die is geschreven door Henk Roede, moet voor een vermakelijke avond zorgen.

Op het podium in de Overtoom komt de spreek- en wachtkamer van de geweldige dierenarts, die ook een beetje mensendokter blijkt. Uiteindelijk blijkt het daar een behoorlijke chaos. Het is de grote vraag of dat allemaal wel goed gaat. Aan Junior van der Steeg de dankbare taak om de hoofdrol te vertolken.

Kaarten voor de voorstelling, die om 20:00 uur in d’Overtoom van start gaat, zijn verkrijgbaar bij Foto Tuinman. Aanstaande zaterdag is de eerste uitvoering, volgende week vrijdag en zaterdag flikt de toneelgroep het kunstje nogmaals.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500