Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub verder met Van der Weij

Geplaatst op: 2 november 2019

Foto Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden en hoofdtrainer René van der Weij zijn het eens geworden over de verlenging van de samenwerking. Uit de nieuwe overeenkomst voor seizoen ‘20/’21 met een optie voor nog 1 jaar blijkt dat er van beide kanten vertrouwen is in werkwijze van de trainer en beleid van de club.

“We zien een samenhangend geheel binnen de selectie en de staf er omheen aangevuld met mooie resultaten.  Met het huidige enthousiasme en plezier rondom het 1e team ziet de TC van Sportclub samen met René van der Weij ook het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet”, aldus de club in een persbericht na de wedstrijd tegen DETO.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500