Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inbraak aan de Kievit

Geplaatst op: 10 november 2019

Inbrekers hebben zondag een woning aan de Kievit bezocht. Dat meldt de appgroep Genemuiden Veilig. De dieven zouden tussen 09.00 en 19.00 uur hebben toegeslagen. De politie is op zoek naar getuigen die iets verdachts is opgevallen. Die kunnen bellen met 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Inbraak aan de Kievit

  1. H. Visscher schreef:

    Dit is een diep trieste situatie. De enige bewoner van deze woning, de hr. van den Berg, is afgelopen vrijdag gestorven en staat sindsdien opgebaard in zijn woning. Dit zal de dief of dieven echt niet zijn ontgaan bij het binnendringen van de woning, echter het heeft hem of hun er niet van weerhouden de woning te doorzoeken. Het getuigt van een totaal ontbreken van respect en fatsoen! H. Visscher

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500